Okul Risk Haritalarının Ram'a Gönderilmesi

    Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliğine göre tüm okullar; her yıl kasım ayında hazırlanacak olan Okul Risk Haritalarını, bağlık bulundukları rehberlik ve araştırma merkezine göndermeleri gerekmektedir.  Bu kapsamda her okulda (birleştirilmiş sınıflı okullar dahil), önce sınıf/şube rehber öğretmenleri tarafından sınıf risk haritaları hazırlanacaktır. Hazırlanan sınıf risk haritalarının bir örneği, okuldaki rehberlik servisiyle paylaşılacaktır. Rehber öğretmen/psikolojik danışmanlar da sınıf risk haritalarını birleştirerek okul risk haritalarını oluşturacaklardır. Okulunda rehber öğretmen/psikolojik danışman olmayan okullarda, birleştirme işlemi sonrası oluşan okul risk haritalarını, rehberlik servisinden sorumlu ilgili müdür yardımcısı veya birleştirilmiş sınıflarda müdür yetkili öğretmen hazırlayacaktır. 

     Sorumluluk bölgemiz tüm okullar(Ergani-Çermik-Çüngüş-Dicle), hazırladıkları okul risk haritalarını en geç 30/11/2022 tarihine kadar kurumumuza google form üzerinden  ulaştırmaları gerekmektedir.Google form üzerinden ulaştırmak için tıklayınız

     

NOT: RAM'a gönderilmesi gereken tek evrak, okul risk haritalarıdır. Lütfen, öğrenci isimlerinin yer aldığı sınıf risk haritalarını da göndermeyiniz. Okullarda hazırlanan bu evraklar, öğrenciye ait kişisel bilgiler içerdiğinden gizlilik derecesi en üst seviyede düşünülmeli ve ona göre hareket edilmelidir.

 

Sınıf Risk Haritasını indirmek için TIKLAYINIZ.

Okul Risk Haritasını indirmek için TIKLAYINIZ.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Diyarbakır Ergani Ergani Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)