Okul Takımımızdan Büyük Başarı. .

 Okulumuz yıldız kızlar kategorisinde Türkiye 3.’sü olarak büyük bir başarıya imza atmış, takımımıza kupa, sporculara ise madalya ve başarı belgesi verilmiştir. Bu büyük başarıda, başta kuşkusuz çok büyük emeği olan Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Serhat KÖKTEN ile Ergün YÜCEL’i tebrik ediyor, başarılı öğrencilerimiz ve okul takımımızı gönülden kutluyoruz.

Atletizm Federasyonu tarafından Diyarbakır Seyrantepe Spor tesisleri´nde düzenlenen Okullararası Atletizm Kros Türkiye Şampiyonası´nda okulumuz öğrencilerinden büyük başarı.

 Müsabakalara 41 ilden 103 takım katıldı. 446 sporcu ve 70 atletizm hakeminin görev yaptığı yarışmalar, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere 4 kategoride gerçekleşti.

 Büyük çekişmeye sahne olan yarışmalarda, Okulumuz yıldız kızlar kategorisinde Türkiye 3.’sü olarak büyük bir başarıya imza atmış, takımımıza kupa, sporculara ise madalya ve başarı belgesi verilmiştir.

 Bu büyük başarıda, başta kuşkusuz çok büyük emeği olan Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Serhat KÖKTEN ile Ergün YÜCEL’i tebrik ediyor, başarılı öğrencilerimiz ve okul takımımızı gönülden kutluyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Odunpazarı Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)