Okula Uyum Eğitimleri Başlıyor

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. sınıfların okula uyum haftası 05/09/2022 sabah saat:09:00 da başlıyor. Sınıflarımız çocuklarımıza hazır hale getirilmiştir.

Okula uyum eğitimleri ile ilgili olarak okul öncesi eğitim ve ilkokullar için Okula Uyum Rehberleri ve Sunuları (Aile Bilgilendirme) hazırlanmış olup Genel Müdürlüğümüzün https://tegm.meb.gov.tr  resmî internet adresinin "Yayınlarımız"   sekmesinde ve "Duyurular" bölümünde yayımlanmıştır. Söz konusu adreslere "https://meb.ai/UEyVk6s" URL uzantısı ile de erişilebilmektedir.

Bu kapsamda; Genel Müdürlüğümüz resmî internet adresinde yayımlanan Okula Uyum Rehberleri ve Sunularının öğretmenlere duyurulması; uyum haftasında yapılacak çalışmaların okulun rehber öğretmen/psikolojik danışmanları ile iş birliği içerisinde Okula Uyum Rehberlerinde yer alan Uyum Haftası Uygulama Çizelgelerine göre yürütülmesi; tüm okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğretmenleri tarafından ilk gün ailelere yönelik bilgilendirme sunumlarının gerçekleştirilmesi gerekmektedir. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bilecik Merkez Ertuğrulgazi İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)