Okullar Oyunla Daha Bir Güzel Oluyor ⛹🎳🏸

Erbaa İlçe Milli Eğitimin geçen yıl yapmış olduğu : “Okul Oyunla Güzel” projesi kapsamında, ilçemizdeki ilkokullara bu projeyle ilgili önce malzemeler verilmekte daha sonra ise malzemelerin verildiği okullardaki öğretmenlere Hizmeti içi eğitim semineri verilmektedir. 

 

20-21-22 Aralıkta İlçemizdeki belirlenen ilkokullarda çalışan öğretmenlere verilecek 2017600355 numaralı Hizmet içi seminerinin eğitim merkezi seçilen yer: FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU olmuştur. ( 19 Aralık’ta başlaması gereken seminer; Projenin Türkiye’de ilk 20’ye girmesi sonucu, Bakanlığın proje ekibini Ankara’daki ödül törenine davet ettiği için; eğitimler bir gün sonraya aktarılmıştır. )

Eğitimler, okulumuzda saat: 15.30’da başlayacak olup; toplam 3 sınıfta 3 ayrı kişi tarafından eğitim verilecektir. Eğitimlerimiz uygulamalı olacaktır.

 

Okul Oyunla Güzel Projesi kapsamında okulumuza; 10-15 Bin TL’lik hepsi birbirinden farklı çok güzel malzemeler gelmiştir. 

 

Böyle güzel bir projeye imza atıp, hem öğretmenlere hem öğrencilere fayda sağlayan, ilçemizin ismini tüm Türkiye’ye duyuran, öğretmenlerin oyun ve fiziksel etkinlikler dersinde daha verimli olmasını amaçlayan; Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

Proje kapsamında öğretmenlerimiz önce 3 günlük eğitimlerini tamamlayacaklar daha sonra; sene başındaki : “Oyun ve Fiziksel Etkinlikler Okul Geneli Ders Programlarına” uyarak, Oyun ve Fiziksel Etkinlikler derslerini yeni gelen malzemeleri kullanıp daha verimli işleme fırsatı yakalayacaklar.

 

Ayrıca; okulumuzdaki sınıflarda OYUN VE FİZİKSEL ETKİNLİKLER KART kontrolleri yapılmış olup, 10 sınıfımızda eksik olan OYUN VE FİZİKSEL ETKİNLİKLER KARTLARI temin edilmiştir. Eksik olan sınıfların öğretmenlerine OYUN VE FİZİKSEL ETKİNLİKLER KARTLARI verilmiştir.

 

Okul Oyunla Güzel Projesi Kapsamında Verilen Kursa Katılan Öğretmenlerin Listesi İçin;

BURAYA TIKLAYINIZ.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı, Oyun ve Fiziki Etkinliklerin Verimli Geçmesi ile Sınıflarımızın Rahat Bir Şekilde Oyun ve Fiziksel Etkinlik Derslerini Yapabilmesi Amacıyla Hazırlanmış Olan Okulumuz Geneli Oyun ve Fiziki Etkinlikler Dersi Sınıfların Ders Programları İçin;

BURAYA TIKLAYINIZ.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tokat Erbaa Fevzi Çakmak İlkokulu

Kaynak:https://fci.meb.k12.tr/icerikler/okullar-oyunla-daha-bir-guzel-oluyor-9977-127923-127992_4107815.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)