Okullar Sodes’le Hayat Buldu

GAP kapsamındaki illerde sosyal kalkınmanın gerçekleştirilmesi ile eğitim seviyesinin yükseltilmesi ve sosyal refahın artırılması amacıyla hayata geçirilen SODES Projeleriyle Adıyaman’daki okullar hayat buldu. Bilgilendirme toplantısına okulumuz ev sahipliği yaptı.

2013 yılında Kalkınma Bakanlığına sunularak, 2014 yılında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan SODES Projelerini değerlendirme toplantısı Güzel Sanatlar Lisesinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen, kamu kurumların amirleri, Milli Eğitim camiası mensupları ile öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program’da, Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri tarafından mini bir konser verildi. Ardından, SODES Projeleri kapsamında okullara yapılan hizmet ve yatırım çalışmaların slayt eşliğinde sunumu yapıldı.

Toplantı sonunda Okul Müdürümüz Orhan ÇELİK, Vali Yardımcımız Murat SÜZEN´ e  ve Milli Eğitim Müdürümüz Seyfi ÖZKAN´a okulumuz ve hedeflerimiz hakkında brifing verdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adıyaman Merkez Şehit Fatih Doğan Güzel Sanatlar Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)