Okulmüdürümüzün Göreve Başlama Mesajı

OKULMÜDÜRÜMÜZÜN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

 Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Saygıdeğer Veliler, Sevgili Öğrencilerim!

 

Yıllardır Eğitim camiasının  içinde biri olarak ve yine yıllardır değişik okullarda yapmış olduğum Yöneticilik görevine yeni bir sayfa ekleyerek 02.07.2019 tarihi itibarıyla Şanlıurfa/Haliliye Osman ERTÖRER İlk/Ortaokuluna müdür olarak yeni görevime başlamış bulunuyorum.

Şahsıma tevdi edilen bu görevin onur ve sorumluluğunu taşırken insan yetiştirmenin ayrıca büyük sorumluluğunu da yüklendiğimin bilincindeyim.

 Değerli Öğretmenlerim;

Yarınımızı emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin yetiştirilmesinde en önemli görevi sizin üstlendiğinizi biliyor ve bu kutsal görevde her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağımın bilinmesini    isterim.

 Kıymetli Veliler;

Bizlere emanet ettiğiniz yavrularınızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu yolda bizlere destek olmanız gücümüzü artıracak ve başarıya ulaşmamızı kolaylaştıracak. Okullarımız çocuklarınızı hayata hazırlayan kurumlar olarak sizlerin işbirliğine ve desteğine her zaman açık olacaktır. Okulumuzu Şanlıurfa'mıza kazandıran değerli  hemşerimiz Rahmetli Osman ERTÖRER'in dediği gibi bu Okulda Vatanın bütünlüğüne ve Milletin bölünmezliğine kendisini adamış  gençlerin yetiştirilmesi için, bizlerde çok çalışacağız.

 Sevgili Öğrenciler,

Sizleri geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ailenize ve öğretmenlerinize karşı saygıda kusur etmeyeceğinize, çalışıp başarılı olmak suretiyle onlara karşı görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinize inanmaktayım. Unutmayınız ki ben çalışıp başaracağım diye azmettikten sonra başarılamayacak hiçbir şey yoktur..

 

Okulumuzda  görev yapmış tüm İdareci  ve öğretmen Arkadaşlarıma, halen üstün hizmet anlayışı içerisinde görevlerinin başında bulunan tüm idareci ve öğretmenlerimize, personelimize,  velilerimize ve öğrencilerimize en içten saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum.

 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum.

Faruk BAYAT               

 Okul Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Haliliye Osman Ertörer Ortaokulu

Kaynak:https://osmanertorer-ortaokulu.meb.k12.tr/icerikler/okulmudurumuzun-goreve-baslama-mesaji_7624618.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)