Okulumuz 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Genel Veli Toplantısı Yapıldı

Yoğun bir katılımın olduğu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Genel Veli Toplantısı 23 Eylül cumartesi günü gerçekleştirildi.

23 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 11.00´da başlayan Genel Veli Toplantısı yaklaşık bir saat sürdü. Yoğun bir katılımın olduğu Genel Veli Toplantısı´na saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başlandı.    

Toplantıya Okul Müdürümüz Vedat KOÇ, Müdür Yardımcımız Güven POLAT, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldı. Toplantıda önce geçen eğitim-öğretim yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı. Ardından yeni eğitim-öğretim yılında yapılacak çalışmalar gözden geçirilerek toplantı gündemi görüşüldü. Okul Müdürümüz Vedat KOÇ velilerimizden gelen soruları yanıtladı.

Okul Aile Birliği Başkanlığı´na oy çokluğuyla 2-A sınıfı velilerinden Harun GÜL seçildi. Ayrıca asil ve yedek üyelerin seçimi yapıldı. 

Okul Müdürümüz Vedat KOÇ, toplantının sonunda, coşkulu katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederek toplantıya son verdi. Genel veli toplantısının ardından sınıf veli toplantıları da yapıldı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)