Okulumuz Almanya´da

Karadeniz MTAL, Erasmus+ Projesi kapsamında Avrupa´da. 

Okulumuz öğretmen ve yöneticileri AB Erasmus+ Projesi kapsamında Almanya´ya giderek İş Sağlığı ve Güvenliği konularında incelemelerde bulunup eğitim aldılar. 

Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün sahibi, Özden Kaya´nın koordinatörü ve okulumuzun da ortağı olduğu 2017-2,TRO1-KA102-038905 referans numaralı "Güvenli Okullar, Güvenli Eğitim, Güvenli Gelecek" isimli Erasmus+ KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Projesi kapsamında öğretmenler ve yöneticiler 15 gün boyunca Almanya´da eğitim aldılar ve diğer AB ülkelerine kültürel gezi düzenlediler.

Okul müdürü İsmail YİĞİT proje ile ilgili olarak: "Almanya ve diğer AB ülkelerinde İş sağlığı ve güvenliği konularında eğitim aldık ve inceleme gezileri yaptık. Çok faydalı bir proje oldu. İş sağlığı ve güvenliği konularında AB ülkelerinde ve özellikle Almanya´daki son teknolojileri ve gelişmeleri yakinen görüp inceleme fırsatı bulduk. Bu fırsatı okullarımıza sunan proje sahibi ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Ertan USTA´ya, sürekli projeler yazarak okullara ve öğrencilere bu imkânı oluşturan proje koordinatörü öğretmenimiz Özden KAYA´ya, ayrıca proje de uygulama ortağımız olan Sayın İlhan BELEK'e yaptığı eğitim, organizasyon ve misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Çarşıbaşı Çarşıbaşı Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://karadenizmtal61.meb.k12.tr/icerikler/okulumuz-almanyada_6018808.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)