Okulumuz Bilgi Yarışması

Okulumuzda tüm sınıfların katılımıyla düzenlenen Sınıflar Arası Bilgi ve Genel Kültür Yarışması kıyasıya bir mücadeleye ve keyifli anlara sahne oldu.

Finalde öğrencilere Genel Kültür kategorisinde toplam 30 soru soruldu.

Programa, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim KARABACAK, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Şube Şehmus POLAT, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Programın açılış konuşması Okul Müdürü Atakan YILMAZ  tarafından yapıldı.

Okul Müdürü Atakan YILMAZ  konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Genel Kültür Bilgi yarışması öğrencilerimizin  görev ve sorumluluk duygularının gelişmesini, toplum içerisinde kendilerini doğru ifade edebilmelerini , hızlı ve doğru karar verebilmelerini  ve centilmence rekabet edebilmelerini geliştirmek amacı ile yapılmaktadır.

 Amacımız sadece burada öğrencilerimizi birbirleriyle yarıştırmak değildir. Onların birbirlerini tanımalarına, kendilerine olan öz güvenlerini pekiştirmelerine, paylaşımda bulunmalarına vesile olmaktır. Her ne kadar bir yarışma formatı olsa da bize göre katılım sağlayan tüm öğrencilerimiz başarılıdır, emek sarf etmişlerdir. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyoruz.

Bu yarışmanın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Müdür Yardımcımız Melike SEVİNÇ'e Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz İsmail GÖNCÜ'ye ve Okul Rehber Öğretmenimiz Mira SERGİCİ'ye okulum ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılan öğrencilerimize başarılar diler, hepinizi en kalbi duygularımla selamlarım"

Bilgi yarışmasında 9. 10.  11. ve 12.Sınıfları 3'er öğrenci temsil etmiştir ve yarışmalarda birinci olan öğrenciler ödüllendirilmiştir.

9 /Bilişim, 10/Elektrik, 11/Elektrik ve 12/Bilişim sınıflarının yarıştığı final müsabakasında 11/Elektrik sınıfı öğrencileri 1.oldu.

Programın sonunda başarılı olan öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Kazanan sınıfımız 11 Elektrik Elektronik Teknolojileri sınıfının birincilik ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nedim KARABACAK takdim etmiştir. Bilgi yarışmasında yarışan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz ve başarılarının devamını dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Çınarcık Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://cinarcikmtal.meb.k12.tr/icerikler/okulumuz-bilgi-yarismasi_13645845.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)