Okulumuz Fark Yaratıyor. .

Hasanlar Ortaokulu, okullarımızda görmek istediğimiz yeniliklere ve değişimlere imza atıyor. Yönetici ve öğretmenleriyle iyi bir uyum yakaladığı hemen fark edilen Hasanlar Ortaokulunda, öğretmenlerin ısrarla önerdiği derslik sistemi yeni yönetimin de desteğiyle uygulamaya konuldu. Derslik sistemiyle birlikte branş öğretmenleri, sınıflarını okuttukları dersin işlenişine ve içeriğine uygun olarak düzenlemeye başladılar. Öğretmenler son olarak derslik kapılarını branşlarına uygun olarak kendi satın aldıkları “kapı kaplama”larla süsledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan CEBECİ’nin okulu ziyareti sırasında dikkatinden kaçmayan kaplamalı derslik kapıları, büyük beğenisini kazandı. “Özel okullar işte bu tür dokunuşlarla fark yaratıyor!” diyen Milli Eğitim Müdürü İlhan CEBECİ: “Bu uygulama Hisarcık’ta bir ilk, diğer okullarımız da bu uygulamadan örnek alıp rutinin dışına çıkabilir.” dedi. Derslikleri tek tek dolaşıp tavsiyelerde de bulunmayı ihmal etmedi.

Konuyla ilgili konuşan Okul Müdürü Ali Osman KILIÇ; her şey öğrencilerimizin başarısı için, bu tür uygulamalarla öğrencilerimizin kendilerini özel hissetmelerini sağlayarak gayret ve motivasyonlarını arttırmayı planlıyoruz, dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Hasanlar Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)