Okulumuz Güven Belgin Anadolu Lisesi Tarafından İlçemizdeki Ortaokul 8. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Matematik Olimpiyatları Düzenledik.

İlçemiz genelinde 8. Sınıf öğrencilerine yõnelik düzenlediğimiz Matematik olimpiyatlarını sorunsuz bir şekilde bitirdik.Emeği geçen Başta matematik õğretmenlerimiz olmak üzere katkı sunan herkese tesekkur ederiz.

        Matematiği seven öğrencilerimizin kendilerini gösterebilecekleri bir yarışma düzenlemenin İlçemiz açısından önemli olduğuna inanıyoruz. Okulumuz tarafından Matematik olimpiyatlarının düzenlenmesindeki en büyük amaç, ilçemizde eğitim gören ortaokul 8.sınıf öğrencilerimize matematiği sevdirmek, yeteneklerini gösterebilme imkanı vermek ve matematik alanında yetenekli öğrencileri ödüllendirmektir. Ayrıca okulumuzun imkan ve eğitim kalitesini öğrencilerimize tanıtmaktır.

        Matematik olimpiyatlarına katılacak Öğrecilerimizin,Katılım Belgeleri ve kalemliklerini hazırladık.Tüm öğrencilerimize Başarılar diliyoruz.

        Okulumuz Güven Belgin Anadolu lisesi tarafından Düzenlenen Matematik olimpiyatlarında dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim müdürümüzŞemseddin Aykut ve Faik Türkmen ortaokulu müdürü Derviş Aydenizle beraber hediyelerini verdik .Düzenlemiş olduğumuz bu organizasyona sponsor olan Belgin Kuyumculuğa Mehmet Okan Belgin e Tesekkur ederiz.

        Okulumuz Güven Belgin Anadolu Lisesi Tarafından yapılan Matematik olimpiyatları sonuç listesi.İlk 15 öğrencinin sıralaması

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Cihanbeyli Cihanbeyli Güven Belgin Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)