Okulumuz Öğrencileri Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Başarı Kazandı

Okulumuz öğrencileri, düzenlenen Kars Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda gösterdikleri üstün performansla büyük başarı elde ettiler. Turnuvada, Aysima Nehir CENGİZ Eqilibrio oyununda il birincisi olurken, Mehmet Akif ULU Mangala oyununda il üçüncülüğü elde etti.

Okulumuz öğrencileri, düzenlenen Kars Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda gösterdikleri üstün performansla büyük başarı elde ettiler. Turnuvada, Aysima Nehir CENGİZ, Eqilibrio oyununda il birincisi olurken, Mehmet Akif ULU Mangala oyununda il üçüncülüğü elde etti.

Eqilibrio oyununda üstün stratejisi ve dikkatli hamleleriyle rakiplerini geride bırakan Aysima Nehir CENGİZ, il birinciliğini kucakladı ve Rize'de yapılması planlanan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında İlimizi temsil etme hakkı kazandı. Mangala oyununda ise hünerli hamleleriyle dikkat çeken Mehmet Akif ULU, il turnuvasında üçüncülük elde ederek okulumuzu gururlandırdı. Dereceye giren öğrencilerimize İlimiz Valisi Ziya POLAT tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Öğrencilerimizin başarıları, sadece bireysel yeteneklerini değil, aynı zamanda disiplinli çalışma ve stratejik düşünme becerilerini de yansıtmaktadır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)