Okulumuz Pansiyonuna Parasız ve Paralı Yatılılık Başvurusu

Okulumuz pansiyonuna yatılılık başvurusu 22 - 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınacaktır.

OKULUMUZ ÖĞRENCİ PANSİYONUNDA YATILI OLARAK KALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURUDUR

Okulumuz pansiyonuna yatılılık başvurusu 22 - 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınacaktır.

Ailenin 2022 yılına ait fert başına yıllık geliri (tüm gelirler toplamı - emekli ikramiyesi, ek ders, fazla mesai, banka promosyonu, kira geliri, prim, vb dahil) 46.000 TL altındaysa PARASIZ YATILI, üzerindeyse PARALI YATILI başvurusu yapılabilir. 

Okulumuza yerleştirilen öğrencilerin başvurusu doğrudan okula veya e-pansiyon üzerinden yapılabilir. Ancak aşağıda belirtilen belgelerin başvuru süresi içinde okul müdürlüğüne elden veya posta ile teslim edilmiş olması gerekmektedir.

Pansiyonu olmayan bir okula yerleştirilip yatılı kalmak isteyen öğrenciler başvuru ile ilgili okulumuz müdürlüğünden bilgi alabilirler. Bu öğrenciler için başvuru şartları aynı olup aynı belgeler teslim edilecektir.

Paralı yatılı ücreti 2023 yılı için toplam 12.900 TL olup 4 taksitte ödenmektedir. Ağustos ve Kasım ayı taksitleri 3.225 TL'dir. Şubat ve Nisan taksitleri Ocak 2024'te açıklanacak olan yılllık ücretin dörtte biri olarak ödenecektir.

 

2022- 2023 eğitim öğretim yılında okulumuzda ya da ilçemizdeki başka bir lisede gündüzlü okuyup 2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuz pansiyonuna yerleşmek isteyen öğrenciler de yeni kayıt olacak öğrencilerle aynı şartlarda başvuru yapacak olup bu öğrencilerin bir önceki öğretim yılında disiplin cezası almadıklarına dair belge getirmeleri gerekmektedir.

 

Kayıt için gerekli ek evraklar

Ø  Geçen yıla (2022) ait gelir durumunu gösteren belge.

Ø  Aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarının beyanı (Nüfus Kayıt Örneği)

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırklareli Babaeski Babaeski Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)