Okulumuz Talebelerinden Kmü Kütüphanesine Gezi

Okulumuz Talebelerinden KMÜ Kütüphanesine Gezi

           Okulumuz Talebelerinden KMÜ Kütüphanesine Gezi

           Kütüphaneler haftası etkinliği kapsamında, okulumuzun kütüphanecilik kulübünden sorumlu öğretmenimiz Cemile DEMİRTAŞ rehberliğinde okulumuz kütüphanecilik kulübü öğrencileri ve gönüllü kütüphanecilik kulübü öğrencileri ile Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi bünyesinde bulunan kütüphaneye kültür gezisi düzenlendi.

           Kütüphanecilik Kulübünden sorumlu öğretmenimiz Cemile DEMİRTAŞ, kütüphanede bulunan 100.000'i aşkın kitap kapasitesiyle her kesimden öğrenciye hitap edildiğini gözlemledik diye belirterek 7/24 çalışma alanlarıyla ve uygun çalışma şartlarıyla kitap dostları için mükemmel bir fırsat sunuyor dedi.

            Cemile DEMİRTAŞ Öğretmenimiz, Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi kitap dostları olarak başta kütüphane müdürümüz olmak üzere bizlerle ilgilenen personele teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliriz dedi. Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bizler de sorumlu Rehber Öğretmenimiz Cemile DEMİRTAŞ ve kütüphanecilik kulübü öğrencilerimize ve KMÜ Kütüphane Personeline teşekkürlerimizi sunarız.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)