Okulumuz Tarafından 18 Mart İlçe Programı Gerçekleştirildi.

Okulumuz tarafından ''18 Mart Çanakkale  Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'' kapsamında Devrek Atatürk Kültür Merkezinde ilçe programı gerçekleştirildi. Devrek Kaymakamı Sn. Muhammed EVLİCE, Belediye Başkanı Sn. Çetin Bozkurt ile Okul Müdürleri, öğrenciler ve misafirlerin katıldığı program saat 10:30 da Devrek Kaymakamlığı önünde yapılan çelenk sunma töreni ile başladı.

Ardından saat 11:00 de Devrek Atatürk Kültür Merkezinde gerçekştirilecek program başladı. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İsmail UYSAL'ın sunuculuk yaptığı programda okulumuz öğrencilerinden Emre SİVRİ Kur'an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirdi. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı okulumuz Tarih Öğretmeni Gürkan ŞAHİN yaptı. Çanakkale Zaferi ile ilgili sinevizyon gösterisinin ardından ilçe genelinde yapılan şiir ve kompozisyon yarışmasında ödül alan öğrencilere Devrek Kaymakamı ve Devrek Belediye Başkanı tarafından ödülleri verildi. 

Ödül töreninin bitmesinden sonra okulumuzun öğrencileri tarafından oratoryo gösterisi gerçekleştirildi. Programın sonra ermesinden sonra fotoğraf çekimi gerçekleştiridi.

Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü'nün 109.yıldönümünde ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Ataütürk başta olmak üzere bu vatan için canları feda eden tüm şehitlerimizi şükranla anıyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Devrek Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)