Okulumuz Teknofest Karadeniz'de İki Farklı Kategoride Finalist. . .

Karaman TOBB Fen Lisesi olarak iki farklı alanda Teknofest Karadeniz finallerine kalan takımlarımız katılım sağladıkları alanlarda okulumuzu ve ilimizi başarıyla temsil etmişlerdir.

Teknofest Karadeniz 2022 Akıllı Ulaşım kategorisinde finale kalan Team Vega takımı, 29 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Ordu'da düzenlenen yarışmaya "Çevre Dostu Tam Otonom Pushback Aracı- TOWBOT 2" projesi ile katılım sağlamışlardır.

Teknofest Karadeniz 2022 Ulaşımda Yapay Zeka kategorisinde finale kalan AI-Tech takımımız da, 5-7 Ağustos tarihleri arasında Trabzon'da düzenlenen ve çoğunlukla üniversite takımlarının yer aldığı yarışmaya katılım sağlamışlardır.

Her iki takımda görev alan ve yarışmalarda okulumuzu temsil eden 12-B sınıfı öğrencimiz Özgür YILDIRIM'ı, 11-C sınıfı öğrencimiz Yakup ALTUNTAŞ'ı ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nazmiye ERGİNBAŞ'ı başarılarından dolayı tebrik ederiz. Proje çalışmalarında takımlarımıza destek sağlayan Team Vega ve AI-Tech takımlarının diğer üyelerine teşekkür ederiz.

 

Akıllı Ulaşım Kategorisinde 29 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Ordu'da katılım sağladığımız yarışmadan kareler... 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)