Okulumuz Tp Kahta Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi , Kahta İhh ve Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi Tarafından 3 Günlük“filistin İçin Hayır Çarşısı” Kermesi Düzenledi.

Okulumuz TP Kahta Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi , Kahta İHH ve Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 3 günlük“Filistin için Hayır Çarşısı” kermesi düzenledi.

Açılışımız kermesin ilk günü  İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü BAŞLİ , İHH Başkanı Mahmut ÇELEBİ ,ÖNDER  Başkanı Osman DÜNDAR, Kız Anadolu İmam Hatip Lisedi Müdürü İdris PARLAK tarafından ve davetlilerin katılımıyla dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

Okul öğretmenlerinin, öğrencilerin,velilerin ve hayır severlerin desteği ile düzenlenen “Filistin İçin Hayır Çarşısı”kermesine  yoğun bir katılım sağlandı.Filistin için kermes düzenlendiğini duyan halk kermese akın etti. Okul Müdürümüz İdris PARLAK “ Kahta İHH ve Ebu Sadık Anadolu İmam Hatip Lisesi paydaşlarımızla düzenlediğimiz Filistin için hayır çarşısı bir nebzede olsa Filistinli din kardeşlerimize fayda sağlayacağı gibi Anadolu insanın safını belli etmesi bağlamında önemli bir yardım etkinliği oldu. “ dedi .

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adıyaman Kahta Türkiye Petrolleri Kahta Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)