Okulumuz Yenilendi

Okulumuz 2015 yılına yeni bi sayfa açarak girdi...

1983 yılında Fehim Yenice Lisesi olarak açılan okulumuz 2014-2015 eğitim öğretim yılında yeni bir sayfa açtı ve büyük değişim yaşadı. Bu konuda okul müdürümüz Cihangir YENİCE´ nin görüşleri şu şekildedir:

 

      Karaurgan Fehim Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi 2014-2015 eğitim-öğretim yılına yoğun iş yüküyle başlamışfakat bu yükü öğrencilere asgari düzeyde yansıtarak hizmete devam etmiştir.

      Okulumuza geldiğim Eylül 2011 dönemi itibariyle okulumuzun tüm malzemeleri, sıraları, masaları eskimiş veya kırılmış vaziyetteydi. Bunlar için çözüm arayışlarımız bu sene sonuç verdi ve okulumuza 100 kişilik tekli sıra, 120 kişilik çift kişilik sıra takımı kazandırdık. Ayrıca müdür, müdür yardımcısı, memur odası, kütüphane ve eğitim mobilyalarının tamamını değiştirerek yenilenen yüzümüzle eğitim öğretime devam ettik. İl Milli Eğitim Müdürlüğü de bu sene okulumuzun zemin ve kapılarını yenileyerek çok önemli bir eksikliğimizi gidermiş oldu. Yine okulumuzun içme suyu ve kazan dairesindeki sıkıntıları da açmış olduğumuz ihale ile sonuçlandırmak üzereyiz.

      2007 yılından belkide daha eski olan elektrik borçlarımız bulunmaktaydı. Gerekli kaynaklara ulaşarak bugün itibariyle bu borçlarımızıda kapatmanın mutluluğu içerisindeyim.

      En önemli eksikliğimiz artık öğrencilerin motivasyonu ve başarıları. Bu noktada son sınıf öğrencilerimize denemeler yaparak başarılarını arttırma noktasında fırsat sunmaya çalışıyoruz. Elbette Destekleme ve Yetiştirme kurslarınında öğrencilerimize katkıda bulunduğunu görmenin sevincini yaşamaktayız.

      Son söz olarak yukarıdaki çalışmalarımızda hertürlü desteği esirgemeyen Sayın Harun YENİCE´ ye teşekkürlerimi bir borç bilirim.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Sarıkamış Karaurgan Fehim Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kaynak:https://karaurganlisesi.meb.k12.tr/icerikler/okulumuz-yenilendi_1590277.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)