Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kutlandı.

“Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum.” diyerek savaşın kaderini değiştiren, Çanakkale’yi Türk’ün İstiklal Mücadelesine ön söz yapan ve varlığını Türk varlığına armağan eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Ruhları şad olsun.

Kahraman ordumuzun tüm zorluk ve imkânsızlıklara rağmen cansiperane bir şekilde mücadele ettiği sadece Türk tarihinin değil Dünya tarihinin de akışını değiştirerek, zaferle taçlandırdığı tarihin en büyük zaferlerinden olan Çanakkale Zaferinin 109. yılı münasebetiyle bir tören düzenlendi.

Okulumuzda yapılan törende önce saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra öğrencilerin hazırlamış olduğu yazı ve şiirler okundu. Ardından yine öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösteri ve oratoryoyla törenimiz sona erdi.

Programda emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Kübra Buse ŞAKLAK'a, Tarih Öğretmenimiz Seda UÇKUN'a ve katılım gösteren bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Akçakale Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)