Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetimizin 96.yılı Dereköy İlk ve Ortaokulunda coşkuyla kutlandı.Her sınıf farklı bir alanda gösteri düzenleyerek kutlama törenini renklendirdi.

Okul Türkçe Öğretmeni Habibe DOĞRUOĞLU'nun katkısıyla hazırlanan programbaşta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, değerli Türk büyüklerimiz ve vatanımızın her karış toprağını kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimiz hatırasına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın gür bir sesle okunmasıyla başladı.Okul Müdürü Ali Osman KILIÇ günün anlam ve önemiyle ilgili coşkulu bir konuşma yaptı.Törende 3/A sınıfının 'Atatürk Çocukları' gösterisi ve 4/A sınıfının 'Ay Yıldızlı Bayrağım' gösterisi gelen misafirlere coşkulu, güzel anlar yaşattı. Programda 5 ve 6. Sınıfların 'Şehide Selam Oratoryosu' davetlilere duygulu anlar yaşattı. Dereköy Ortaokulu öğrencilerinin engelsiz yaşama dikkat çekmek için Gündoğdu Marşını işaret diliyle yapmaları törene gelenlerin büyük beğeni ve takdirini kazandı. Programda yer yer aralara serpiştirilen günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler okulun geniş ve güzel bahçesinde dinleyenlere coşkulu anlar yaşattı.

 Dereköy'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program akşam    'Cumhuriyete Bağlılık' yürüyüşü ve fener alayı ile devam etti.Dereköy halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen programda öğrencilerin hafızalarından silinmeyecek anlara şahit olundu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)