Okulumuzda Banu Sönmez Vapur Koordinatörlüğünde Yürütülen "Bir Yürekte Tebessüm Ol Projesi" Kapsamında Bugün Cumhuriyet İlkokulundan Bir Grup Öğrencimizi Sanat Atolyemizde Misafir Etti.

Okulumuzda Banu Sönmez Vapur koordinatörlüğünde yürütülen "Bir yürekte tebessüm ol projesi" kapsamında bugün Cumhuriyet ilkokulundan bir grup öğrencimizi sanat atolyemizde misafir etti.

Okulumuzda Banu Sönmez Vapur koordinatörlüğünde yürütülen "Bir yürekte tebessüm ol projesi" kapsamında bugün Cumhuriyet ilkokulundan bir grup öğrencimizi sanat atolyemizde misafir etti. Resim proje grubu öğrencileriyle akrilik boyama etkinlikleri yapan öğrencilere, müzik grubu keyifli bir dinleti gerçekleştirdi. İkramliklarla mayıs ayı doğum günü olan çocukların doğum günleri kutlandı, desteklerinden dolayı koru sev başbakanı Dudu Sevindim ve dernek yönetiminden Nihal hanıma,katılımlarından dolayı cumhuriyet ilkokulu Müdürü ve öğretmenlerine çok teşekkür ederiz. Küçük yüreklerde tebessüm olmanın huzuru içinde etkinliğimiz tamamlandı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çankırı Merkez Çankırı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)