Okulumuzda Bilim Şenliği

Okulumuz Fizik Öğretmeni Serpil GÖKTÜRK’ÜN danışmanlığında 9. Sınıf öğrencilerimizin hazırladıkları proje oluşan “Bilim Şenliği”nin açılışı Sayın Kaymakamımız Alper BALCI, Sayın Milletvekilimiz Murat GÖKTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Savaş ÖZDEMİR ve davetli misafirlerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. 

Okulumuz Fizik Öğretmeni Serpil GÖKTÜRK’ÜN danışmanlığında 9. Sınıf öğrencilerimizin hazırladıkları proje oluşan “Bilim Şenliği”nin açılışı Sayın Kaymakamımız Alper BALCI, Sayın Milletvekilimiz Murat GÖKTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Savaş ÖZDEMİR ve davetli misafirlerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Açılış sonrası Sayın protokol ve misafirler sergileri gezerek her bir proje ile tek tek ilgilendiler. Çalışmaları çok başarılı bulduklarını ifade ederek Danışman öğretmenimiz Serpil GÖKTÜRK’Ü ve emeği geçenleri tebrik ederek teşekkürlerini bildirdiler.

 

Okul müdürlüğü olarak danışman öğretmenimiz Serpil GÖKTÜRK ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, teşekkür ediyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Nevşehir Ürgüp Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)