Okulumuzda "Çedes" Projesi

             ÇEDES - Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı orta okullar ve imam hatip okulları, Gençlik Ve Spor Bakanlığına bağlı il/ilçe spor müdürlükleri/Gençlik Merkezleri ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Diyanet Gençlik Merkezleri ile iş birliği içerisinde yürütülmekte olan bir projedir.

            Projenin Amacı: Öğrencilerimizin; millî, manevi, ahlâkî, insanî ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına; çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış,   bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen; bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı; akl-ı selim kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi; bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır. Biz de Adıyaman Şehit Hasan Aydoğdu Anadolu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, idareci-öğretmen kadromuz ve öğrencilerimizle bu projede yerimizi aldık.

 

           Ekim ayı çalışmaları kapsamında okulumuz 11/A sınıfı öğrencileri Sevgi, Edep ve Nezaket temasında hazırladıkları görsellerle projeye ilk katkılarını sağladılar. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adıyaman Merkez Şehit Hasan Aydoğdu Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)