Okulumuzda Etwinning Projeleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

 

 

 

 

 

 

 

Okulumuz tarafından katılım sağlanan 3 eTwinning projesi başarıyla yürütülmeye devam ediyor.

İlk projemiz kurucu ortaklarından biri olduğumuz MULTILINGUAL JUNIORS projesi; anasınıfı yaş grubu öğrencilerine ingilizce öğretimini hedeflemektedir.

Diğer projemiz olan MUNARI: PLAYING WİTH ART ise; Resmi olarak 1977 yılında doğan Bruno Munari Metodu, çocukları ünlü eserleri gözlerinin önünde bulundururken, inandıkları şeyleri yapma özgürlüğüne kavuşturan bir sanat öğretimi yaklaşımını benimsemektedir. Projenin gerçekleştirilmesinde bu metod kullanılacaktır. Görsel sanatlarla oynayarak, çocukların gördüklerini gözlemlemesi ve elde edilen teknik ve kuralları deneyimleyebilecek; aynı zamanda duygularının özgürce ifade edilmesine de katkı sunacak.

Okulumuz 5 Yaş E şubesinin yürüttüğü WORLD IN MY CLASSROOM ; Projemizde amacımız çocuklarımıza dünyanın kapılarını açmak,onlarda farklılıklara karşı hoşgörü anlayışı oluşturmak,empati yeteneneklerini geliştirmek,aile-çocuk,öğretmen ekip çalışmasını güçlendirmek.. Her ay sınıfımızda bir ülkeyi tanıyacağız, onunla ilgili sınıfımızda bir köşe oluşturacağız. Ayın sonunda tanıdığımız ülkeye ait kostümü bir öğrencimiz ailesiyle birlikte artık materyallerle aile katılımı etkinliğiyle sunacak. Proje sonunda çocuklarımızla DÜNYA ÇOCUKLARI DEFİLESİ yapacağız.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Giresun Merkez Fındıkyurdu Anaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)