Okulumuzda İmam Hatip Şenlikleri Yapıldı

Okulumuzda  İmam Hatip Şenlikleri Yapıldı.

 27 Mayıs - 11 Haziran 2023 tarihleri arasında İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Din Öğretiminden sorumlu birimlerimizin koordinasyonunda planlanan , “İmam Hatip Şenlikleri” Okullarımızın etkin tanıtımı, iyi örnek paylaşımları, öğrencilerimizin okullarına aidiyetlerinin güçlendirilmesi, eğitim öğretim yılı boyunca gerçekleştirilen faaliyet ve eserlerin kamuoyu ile paylaşılması amacıyla 31.05.2023 Çarşamba günü yapıldı.

 Okullarımızın bir ya da birkaç okul bir araya gelerek ortak faaliyetler düzenlemesinin amaçlandığı program; 31.05.2023 Çarşamba günü saat 10.00 da başladı. Etkinliklere İlçemizde bulunan ilkokul 4.sınıf öğrencileri katıldı. Gerçekleştirilen şenliklerde  okulumuzun fiziki alanları , program çeşitliliği ve  öğrencilerimizin gerçekleştirdiği mesleki sportif ve kültürel etkinlikler tanıtıldı. Okul Müdürü Erdoğan ASLAN  başkanlığında; Okul tanıtım ekibinde yer alan İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Hasan Basri MASALCI  ,Ortaokul Matematik Öğretmeni Emrah SARI ,Türkçe öğretmeni Emrah TÜREDİ, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni H.Ömer ZİYANAK, Meslek Dersleri Öğretmenleri ;Metin ALACA ,İshak DANACI ve Tarih Öğretmeni Gürkan ŞAHİN’in koordinesinde tanıtım ve etkinlik gerçekleştirildi. Öğrencilere konferans salonunda okulumuzun İlahi korosu tarafından konser verildi. 

Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan KAHYA ve Şube Müdürü Özkan POYRAZ’ın da teşrif ettikleri programda Okulumuzun imkanları ve başarıları video şeklinde sunuldu. Saat 11.45’ de öğrencilere yemek ikram edildi. Akabinde Akıl- Zeka oyunları  ve sportif etkinlikler yapıldı.Öğrenciler ve öğretmenler gerçekleştirilen etkinliklerden memnuniyetlerini bildirerek ayrıldılar.

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Devrek Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://devrekanadoluihl.meb.k12.tr/icerikler/okulumuzda-imam-hatip-senlikleri-yapildi_14072857.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)