Okulumuzda Karne Sevinci

Okul Müdürümüz Serdar VURUŞKANIN karne günü mesajı:

Sevgili Öğrencilerim, Değerli Velilerim ve Saygıdeğer Meslektaşlarım,

          Büyük bir sevinç ve heyecanla başladığımız 2023-2024 eğitim-öğretim yılını, başarılı bir şekilde tamamlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yıl boyunca gösterdiğiniz gayret, öğrenme tutkunuz ve birbirinize sağladığınız desteklerle, başarılar elde ettiniz.

        Sevgili öğrencilerim, bugün aldığınız karne sadece bir not değil, aynı zamanda emeklerinizin ve başarılarınızın bir göstergesidir. 

        Değerli velilerimiz, sizlerin destekleri ve ilgisi olmadan bu başarılar mümkün olmazdı. Öğrencilerimizin eğitim yolculuğunda yanlarında olduğunuz için teşekkür ederiz. Sizlerin de desteğiyle  çocuklarımızın geleceğe daha güvenle bakacağına inanıyoruz.

        Saygıdeğer öğretmen arkadaşlarımız, sizlerin özverili çalışmaları ve öğrencilere olan sevgi dolu yaklaşımlarınız, onların başarılı bireyler olmalarında büyük rol oynamaktadır. Gösterdiğiniz çaba ve fedakârlıklar için sizlere minnettarız.

        Karnenizdeki her not, sadece bir dönemin sonucunu yansıtır. Önemli olan, bu sonuçları birer fırsat olarak görmek ve geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemektir. Tatilinizi dinlenerek, günde en az 1 saat ilginize yönelik kitaplar okuyarak, seyahat ederek, yeni yerler keşfederek, sanat ve sporla meşgul olarak geçirmenizi temenni ediyoruz. Sizleri seviyor ve sizlere güveniyoruz. Başarılarınızın devamını diler, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmenizi temenni ederiz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adıyaman Gölbaşı Gölbaşı Harmanlı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)