Okulumuzda Mezuniyet Çoşkusu

      Taşköprü Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Mezuniyet törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet BEŞİR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gözde PAKÖZ Taşköprü Belediye Başkanı Nedret GÜLEN,öğretmenler ,veliler ve öğrenciler  katıldı.    

    Okul Müdürümüz Hüseyin NALBANT'ın açılış konuşması ile mezuniyet töreni başladı. Dereceye giren okul birincileri  Murat Can DEMİREL ve Dilek ŞENOL'a  plaketleri ve belgelerini okul müdürümüz, ödüllerini Aksa İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Tamer  takdim etti. Ardından okul öğrencileri adına okul birincisi olan öğrencimiz Dilek ŞENOL konuşma yaptı.    

     Tören de İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet BEŞİR, Taşköprü Belediye  Başkanı Nedret GÜLEN'e okulumuza yapmış olduğu tüm destek ve yardımlar için plaket takdim etti.  

     Mezuniyet töreninde "Geri Dönüşüm ve Atıkların Ayrıştırılması" konulu afiş tasarımı yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Birinci olan Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi öğrencisi Gülhan TORUS'a  Taşköprü Belediye Başkanı Nedret GÜLEN ,ikinci olan Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi öğrencisi Buse GÜLÇEN'e İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gözde PAKÖZ , üçüncü olan  Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi öğrencisi Gizemnur FİDAN ve AKSA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencisi Almina AKBULUT' a okul müdürümüz Hüseyin NALBANT ödüllerini takdim ettiler. 

     Tüm öğrenciler sınıf öğretmenlerinden diplomalarını almak üzere sahneye çağırıldı. Mezuniyet törenimiz öğrencilerimizin Kep atmasıyla sona erdi. 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Çiftlikköy Aksa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)