Okulumuzda Mezuniyet Programı

Okulumuz ana sınıfı,4.sınıf ve 8.sınıf öğrencilerimize mezuniyet programı düzenlendi.8.sınıflarımızla ayrılığın hüznünü diğer miniklerimizin bir üst kademeye geçmelerinin sevinç ve coşkusunu aynı anda yaşadık.

Öğretmenlerimiz rehberliğinde hazırlanan programda öğrencilerimiz programı renklendirdiler.Program ana sınıfı öğrencilerimizin Yaramaz Kedicik gösterisi,1.sınıf öğrencilerimizin günün anlamıyla ilgili şiirleri,8.sınıf öğrencilerimizin öğretmenlerine özel hazırladıkları Öğrenci Duaları,4.sınıf öğrencilerimizin kendilerinin yazıp seslendirdikleri şarkıları yüzlerde tebessüm oluşturdu.8.sınıf öğrencilerimiz Ramazan ve Bayram ÖLMEZ arkadaşları için hem çalıp hem söylediler.Hep birlikte eğlenceli dakikalar yaşandı.Programda unutulmaya yüz tutmuş vefa konusu üzerinde fazlasıyla duruldu.

 Her bitiş bir başlangıçtır.Yeni okullarında yeni başlangıçlar yapacak 8.sınıf öğrencilerimize yeni eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz üst kademelere geçen diğer öğrencilerimize tekrardan hoş geldiniz diyoruz. Yolunuz,bahtınız açık olsun çocuklar...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)