Okulumuzda Orman Haftası Etkinliklerle Kutlandı

21-26 Mart arasında kutlanan Orman Haftası münasebetiyle, 1-C sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri Sündüs OMUZLUOĞLU önderliğinde, okulumuz Konferans Salonunda öğrencilerimize bir program sundu. Ormanların önemi, doğaya ve ekonomiye katkılarının vurgulandığı program, tiyatro gösterisi ile devam etti. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Programın devamında Orman İşletme Müdürlüğü Şefleri Eren TOPÇU ve Vedat KOÇAK, tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. Öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.

 

Ayrıca Orman Haftası kapsamında Devrekâni Orman İşletme Şefliği tarafından fidan dikme etkinliği düzenlendi. Etkinlik; Devrekani Kaymakamı Ekrem ÇEÇEN, Devrekani İlçe Jandarma Komutanı Salih DEĞİRMENCİ, Devrekani Orman İşletme Şefleri Eren TOPÇU ve Vedat KOÇAK,Devrekani İlçe Milli Eğitim Müdür V. Hanifi YAMAN, Devrekani İlçe Emniyet Müdürü, Devrekani İlçe Tarım Müdürü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü, ilçemiz okul ve kurum müdürleri ile Orman İşletme şefliği personelinin katılımı ile gerçekleşti. Öğrenciler ile birlikte fidan dikimi yapıldı. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kastamonu Devrekani Halime Celal Budak İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)