Okulumuzda Ramazan Manileri Yarıştı

 

Okulumuzda Ramazan

manileri yarıştı

 

OKULUMUZDA ONBİR AYIN SULTANI RAMAZAN AYI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA MANİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ. ÖĞRENCİLERİMİZ HEM EĞLENDİ HEM DE RAMAZAN RUHUNU YAŞADILAR. 

 

Geyve Kız AİHL olarak on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e özgü gelenekleri yaşatmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda okulumuz ortaokul öğrencileri arasında bir mani yarışması düzenlendi. Birçok farklı etkinliğin yanında Ramazan manileri yazmak da öğrencilerimizin oldukça ilgisini çekerken, yarışmaya birbirinden güzel maniler ile katıldılar.

 

DİKAB ZÜMRESİ ORGANİZE ETTİ

 

Yarışmanın organizasyonunu ve jüri üyeliğini Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenlerimizden Ayşegül Doğan, Ayşe Acarlı ve Selim Akbey üstlendi. Öğrencilerimize duyurunun yapılmasının ardından bir hafta süre verildi. Maniler özgünlük, anlam, bütünlük, kafiye gibi kriterlere göz önünde bulundurularak değerlendirildi.

 

RAMAZAN RUHUNU YAŞADILAR

 

Öğrencilerimiz mani yarışması sürecinde hem eğlendiler hem de Ramazan ruhunu yaşadılar. Manileri yazarken oldukça keyif aldıklarını belirten öğrenciler, okulumuzda Ramazan boyunca devam etkinleklerin heyecan verici olduğunu ifade ettiler. Mani yarışmasında 6/D sınıfından Rümeysa Kabataş ile Gökçe Duran birinciliği paylaştı. Öğrencilerimize okul müdürümüz Ahmet Erol tarafından küçük ödüller verildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Geyve Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)