Okulumuzda Seminer Çalışması 24 - 28 Haziran Tarihlerinde Yapılacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretim yılı haziran dönemi mesleki çalışma programının başlaması dolayısıyla öğretmen ve okul yöneticilerine hitap etti.Bakan Tekin, mesajında bir eğitim öğretim yılını daha tamamlamanın mutluluğu içinde olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz 36 haftayı yoğun bir çalışma temposuyla tamamladık. Hepinize emekleriniz için, içinizdeki öğretme ve öğrenme coşkusu için, evlatlarımızın dolayısıyla ülkemizin geleceğine doğru attığınız her adım için şahsım, öğrencilerim ve velilerim adına şükranlarımı sunuyorum." dedi. 

 

 

Seminer çalışması Milli Eğitim Bakanının konuşmasıyla başladı. Okulumuza çalışmalar il dışından gelen 23 tane misafir öğretmenin de katılımıyla devam edecek.Mesleki çalışmaların temel konusunun Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin incelenmesi olacaktır.

Pazartesi ve Salı günü programların ortak metin kısmı tüm öğretmenlerimizin katılımıyla değerlendirilecektir. Değerlendirme ek-1 form üzerinden yapılacak ve her okul için sadece bir adet form doldurulacaktır.  Mesleki çalışmanın hiç bir aşamasında bireysel değerlendirme yapılması istenmemiştir. Değerlendirmeler öğretmenlerimizin ortak görüşünü yansıtacak şekilde olacaktır. Bu şekilde yapılacak değerlendirme sonucu Ek-1 form programın ortak metin kısmı Salı günü akşamına kadar veri.meb.gov.tr adresine işlenmesi gerekmektedir. Bu adrese her hangi bir öğretmenimizin mebbis şifresi ile giriş yapabilmektedir.

 

Mesleki çalışmanın çarşamba ve perşembe günleri ise alanında programa değişikliği olan öğretmenlerimiz il/ilçe milli eğitim müdürlerimizin yapacağı planlama doğrultusunda eğitim bölgesi düzeyinde zümre halinde program değerlendirmesi yapıp Ek-2 forma işleyeceklerdir. Bu aşamada da bireysel değerlendirme talep edilmemiştir. Her eğitim bölgesinin zümre başkanları zümrede yer alan öğretmenlerimizin ortak kanaatini forma yansıtacaktır. Ek-2 formun perşembe akşamında kadar doldurulması beklenmektedir.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Polatlı İnkılap İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)