Okulumuzda Sivil Savunma Haftası Kutlandı

Okulumuzda, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Sivil Savunma Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu etkinliklerle öğrencilerimiz, afetlere karşı hazırlıklı olmanın önemi ve sivil savunma konusunda farkındalık kazandı.

 

Öğrencilerimize, afetlere karşı alınacak önlemler hakkında bilgilendirici sunumlar yapıldı. Ayrıca, yangın, deprem ve sel gibi afet durumlarına karşı nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda uygulamalı eğitimler verildi.

Sivil Savunma Haftası kapsamında en önemli etkinliklerden biri ise deprem tatbikatıydı. Tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve diğer personelimiz, okulumuzda gerçekleştirilen tatbikat sayesinde afet durumunda nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda uygulamalı eğitim aldılar.

Sivil Savunma Haftası kapsamında gerçekleştirilen tüm bu etkinlikler, öğrencilerimizin afetlerle ilgili bilinç düzeyini arttırmayı amaçladı. Bu etkinliklerin, öğrencilerimizin hayatlarını korumak adına sivil savunma konusunda bilinçli davranmalarına katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Sivil Savunma Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklere katılım gösteren tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca, bu etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Sağlıklı ve güvenli günler dileriz.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar İhsaniye Muratlar Ortaokulu

Kaynak:https://muratlar.meb.k12.tr/icerikler/okulumuzda-sivil-savunma-haftasi-kutlandi_13739537.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)