Okulumuzda Tübitak 4006 Bilim Fuarı Heyecanı

Okulumuzda, 26.04.2024 Perşembe günü TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirildi. Çeşitli dallarda bilimsel araştırmalar yapan öğrencilerimiz iki gün boyunca çalışmalarını okul öğrencilerimize ve misafirlerimize sergilediler.

Fuarımız, okul müdürümüz İshak ÖZDERYA’nın konuşması ve okul müzik grubumuzun canlı performansı ıle başladı. Açılış, Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim REVİ ve şube müdürlerimiz ve ilçe okullarından davetli  idareci ve öğretmenlerin katılımları ile gerçekleşti. Standlarda görevli olan araştırmacı öğrencilerimiz, gün boyu bilimsel çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler.

 

TÜBİTAK bilim fuarımızda, Yenilenebilir ve Yeşil Enerji, Küresel Isınma ve Iklım Değişikliği, Sağlıklı Yaşam ve Spor,  Değerler Eğitimi, Tarih, Dil ve Edebiyat, Değerler Eğitimi gibi çeşitli dallarda toplamda 16 proje sergilendi. Bu projeler, gençlerimizin bilimsel meraklarını destekliyor ve geleceğe daha donanımlı adımlarla ilerlemelerini sağlıyor.

 

Başta proje baş yürütü danışman öğretmenimiz Mevlüt YILDIRIM olmak üzere tüm proje danışman öğretmenlerimizi ve proje sahibi öğrencilerimizi bilime sundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyor, bilime olan meraklarının daim olmasını diliyoruz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Sürmene Sürmene Hasan Tahsin Kırali Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)