Okulumuzdan Bir Uluslararası Etwınıng Projesi Daha. . .

Doğada sTema

Kuruculuğunu okulumuz okul öncesi öğretmeni Şerife Uçkun'un yaptığı uluslararası etwinning projesi Doğada stema okulumuzda üç sınıfımızda uygulanmaya başladı.

Doğada sTema

Kuruculuğunu okulumuz okul öncesi öğretmeni Şerife Uçkun'un yaptığı uluslararası etwinning projesi Doğada stema okulumuzda üç sınıfımızda uygulanmaya başladı. Aralık ayında başlayan proje nisan ayında sona erecektir. 1-B sınıfı öğretmenimiz Bahtışen Sevimli Güven ve öğrencileri, 3-B sınıfı öğretmenimiz Elif Ebru Çiftçi ve öğrencileri de projeye ortak olmuşlardır. Öğretmenimiz Şerife Uçkun; Proje ile Oynarken öğrenen, öğrenirken oynayan mutlu çocuklar en büyük kazancımız olacaktır. Çocukları dışarıya çıkarmış, oyunla ve keşfederek öğrenmelerini sağlamış, öğretmenleri açık hava etkinliklerine teşvik etmiş, doğaya duyarlı ve sağlıklı bir nesil yetiştirmiş olacağız. Çocukların toprak, erozyon, doğa konularında farkındalık kazanması projenin en önemli çıktılarından biri olacaktır açıklamasında bulundu. Projenin ilk etkinliği olarak palamut Tüpleme Tema vakfı katılımı ile okul bahçemizde gerçekleştirilmiştir.

Proje kapsamında tablodaki etkinlikler yapılmıştır. Final çalışması olarak Tema vakfı işbirliği ile tüplenen palamutlar fidan olarak doğa ile buluşturulmuştur.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)