Okulumuzdan İl Halk Kütüphanesine Ziyaret!

BESTE Projesi kapsamında, Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü olarak, Burdur il halk kütüphanesine ziyarette bulunulmuştur. 

 Kütüphaneler Haftası etkinliği çerçevesinde, okulumuz Kütüphanecilik Kulübü, kendi bünyesindeki öğretmen ve öğrencileriyle bu ziyareti gerçekleştirmiştir. 

 

Ögrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde tüm birimleri dolaşarak, kütüphanenin işleyişini yerinde gözlemleme fırsatı yakalamışlardır. 

 

Kütüphane görevlileri tarafından öğrencilerimize, kitapların içeriklerine göre tasnifi, dijital ortamda sınıflandılması, katalog sistemi, ödünç kitap alma/verme, okuma salonundaki akışın yürütülmesi gibi tüm hizmet ve çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir. 

 

Kütüphaneye üyeliklerin de yapıldığı etkinlikten öğrencilerimiz oldukça memnun kaldıklarını, kulüp gönüllüleri olarak, edindikleri tüm yeni bilgi ve deneyimleri, öğretmenleri rehberliğinde, okul kütüphanemizde de uygulamaya geçireceklerini dile getirmişlerdir. 

 

Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü olarak, bu etkinlikte, bizlere yardımcı olan il halk kütüphanesi çalışanlarına teşekkür ediyor, kulüp öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Merkez Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)