Okulumuzu Tercih Edecek Yeni Öğretmen Arkadaşlar İçin !!

Okulumuzla ilgili bazi bilgileri güncel haliyle sizlere paylaşmak istedik.Tercih döneminde belki işinize yarar :)

Okulumuz Kars ilinin Sarıkamış ilcesinin İnkaya Köyünde bulunmaktadir.

 

İlkokul ve ortaokul ayni binada eğitim vermekteyiz.Okulumuza ulaşım köy servisleri ile sağlanmaktadır.Okulumuz hem Sarıkamış hem de Horosan yakin olduğundan dolayı servisler iki tarafa da sefer yapmaktadirlar.Fakat Sarıkamış seferi sadece haftaici yapılırken Horosan tarafina haftasonlari da servis cekilmektedir.Sabah 7 30-8.00 gibi servisler kalkmaktadır dönüşü de 3-3.30 gibi yapıp günde 1 sefer yapmaktadirlar.Okulumuza ayni zamanda taksiyle de ulaşım sağlanmaktadir.

 

Okulumuz öğretmenleri kış şartlarından dolayı öğretmen lojmanlarinda kalkmaktadirlar.

 

Lojmanlar su anda 5 adet ve 6. Biraz tadilat gerektirmektedir.

 

Erkek hocalarımiz ve kadin hocalarimiz için ayri lojmanlar tahsis edilmiştir.kadin hocalar bir arada kalırken erkek hocalarda bir arada kalmaktadirlar.Kalacaginiz lojmanin mevcut sayısı gelen öğretmen durumuna göre değişiklik göstermektedir.

 

Lojmanlarimiz soba ile isinmaktadir.Komur ve koza satin alinarak isinma islemi gerceklestirilmektedir.Lojmanlarin barinma, ısınma,temizlik vb. İşlemleri tamamen hocalarımıza aittir.İs bölümü ile sağlanmaktadır .

 

Aklınıza takilan soruları bi nebze gidermek için kurumumuz hakkinda kismindan ve iletişim numarasından bizlere ulasabilirsiniz.

 

ddmtrkn@hotmail.com adresine mail atarak da bizlere ulasabilirsniz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Sarıkamış İnkaya Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)