Okulumuzun Futbol Takımı İlçede Birinci Oldu

2014-2015 eğitim öğretim yılı okul spor faaliyetleri kapsamında ilçemizde yapılan müsabakalar sonucunda  yıldızlar kategorisinde Gerede Ortaokulu Futbol takımımız birinci oldu. Takımımızı bu başarısından dolayı kutlar, emekleri için değerli beden eğitimi öğretmenimiz Merve KİRİŞ´e teşekkür ederiz. 

Müsabakalara Gerede’den 8 takım ile mücadele yapılırken 120 sporcu katıldı. Merkez ve ilçe elemelerinden sonra oynanan final müsabakaları Bolu’da yapılacak final müsabakaları için 1. yıldızlar kategorisinde Gerede Ortaokulu, 2. küçük erkekler kategorisinde Mehmet Zeliha Güzelce ortaokulu birinci oldu.

Gerede ilçesi birincileri önümüzdeki günlerde Bolu il merkezinde düzenlenecek olan il birinciliği  müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.

Müsabakaların ardından yapılan tören ile dereceye giren okullara okul idarecileri ve okul aile birlikleri tarafından ödüllendirildiler.

Turnuvanın dikkat çeken  unsurlarından biri ise Gerede ortaokulunun Genç dinamik Bayan beden eğitimi öğretmeni Merve Kiriş’di

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bolu Gerede Gerede Ortaokulu

Kaynak:https://geredeortaokulu.meb.k12.tr/icerikler/okulumuzun-futbol-takimi-ilcede-birinci-oldu_1716800.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)