Okulumuzun İsmi Şehit Fatih Seven Adıyla Taçlandı

Okulumuz artık Şanlı Şehidimizin ismiyle anılacak. 21 Ekim 1998 tarihinde Van'ın Çatak ilçesinde gençliğinin en güzel yıllarında şehadet haberi gelen Fatih SEVEN'in ismini okulumuzda yaşatmak için artık Dereköy İlk ve Ortaokulunu Şehit Fatih SEVEN İlk ve Ortaokulu olarak anmaya başlıyoruz.

Bugün okulumuzda Şehidimizi Anma ve Okul İsim Değişikliği programı ile yeni bir döneme başladık. Şehidimizin ismini gururla taşıyacağımıza, devraldığımız bayrakla vatanımız için daha çok çalışacağımıza söz verdik. Tüm şehitlerimizin sevgisi kalbimizde emaneti ellerimizdedir. Yeni ismimizle sorumluluğumuzun arttığının bilincinde olarak devraldığımız bu ismi her zaman yaşatacağız.

Programımıza Sayın İlçe Kaymakamımız Didem Dinç ÖZAY, Sayın ilçe Milli Eğitim Müdürümüz İlhan Cebeci protokolün kıymetli üyeleri ve Şehidimizin değerli annesi Nuray SEVEN ve yengesi de katılarak bizleri onurlandırdılar.

 Sayın Kaymakamımız Didem Dinç ÖZAY; Kaymakam Özay, " Ayrıca bunun şehidimizin şehadet yıldönümüne denk gelmiş olması bizler için ayrı bir önem ve anlam arz ediyor. Bizler her zaman vatani görevimizi, hizmetlerimizi yaparken bu vatan toprağına bir taşta biz koymaya çalışıyoruz. Bu vatanın bize şehitlerimizin emaneti olduğunu, bu hassasiyeti hiç unutmadan, kendimize hatırlatarak hizmetlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Dereköy İlk ve Ortaokulumuz gerçekten bizim için hem akademik, hem başarı anlamında güzel bir okulumuz. Bizi mutlu eden, dereceler getiren bir okulumuz. Bundan sonra Fatih Seven şehidimizle anılacak olması bizim için ayrı bir gurur vesilesidir. Temenni ediyorum ki bundan sonra adına yaraşır bir şekilde bu okuldan nice Fatih Seven'ler, nice vatan ve millet aşkıyla yanıp tutuşan öğrencileri mezun etmek, yetiştirmek nasip olur inşallah. Başta Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına, şehidimiz Fatih Seven'e ve gelmiş geçmiş bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Hepsinin ailelerinden Allah razı olsun." diye konuştu.

Okul Müdürümüz Ali Osman KILIÇ da  "Yeni ismimizle bizlere daha çok çalışmak, daha çok gayret etmek düşüyor. Şehidimizin İsmiyle okulumuzun bir araya gelmesi bizler için büyük gurur verici. Şehidimizin ismini ve bize emanet bıraktıkları vatanımızı daha ileriye taşımak için onların şanına yaraşır şekilde her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi.

Öğrencilerimizden "Şehitler Tepesi Oratoryosunu" izlemek için TIKLAYINIZ.

Öğrencimizden "Şehidimize Mektup" dinlemek için TIKLAYINIZ.

İlkokul Öğrencilerimizden "Şiir" dinlemek için TIKLAYINIZ.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)