Okulumuzun Temizliği Tescillendi.

Eğitim Kurumlarında "Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı" kapsamında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz,  TSE onaylı "Okulum Temiz"  belgesini almaya hak kazandı.  Kemer  İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürümüz Yalçın SEYRAN ve İş Güvenliği uzmanımız Ramazan TÜLÜCE belgemizi takdim ettiler. Böylece COVID-19 salgınının önlenmesine yönelik okul içerisinde hayata geçirdiğimiz önlemler resmi belgeyle tescillenmiş oldu. 

Başvuru öncesinde "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Klavuzu"nda belirtilen tüm çalışmaları, eylem planlarını, talimatları, formları ve eğitimlerimizi tamamladık.  

Salgına karşı öğrenci, veli ve çalışanlarımızın sağlığını korumak için üst düzey önlemler aldık. "Okulum Temiz" belgelendirme sürecinde, okulumuz personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Kemer Ulupınar Çıralı İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)