Okulumuzun ve Babaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi' Nin Kuruculuğunu Yaptığı Let's Start Coding Projemizin Kahoot Yarışması Yapıldı.

 Okulumuzun ve Babaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi' nin kuruculuğunu yaptığı Let's Start Coding Projemizin Kahoot yarışması yapıldı.Öğretmenlerimiz Berna TUNCA EYGÜL,   Erdal KOCABIYIK,  Havva Gözde YAŞAGÖR, Ozan ÖZDEMİR ve projemize katılan öğrencilerimiz çevrimiçi etkinliğimize katıldılar.

Kodlama ile ilgili temel bilgilerin edinilmesini amaçlayan Let's Start Coding Projemiz ile öğrencilerimiz 2021 - 2022 eğitim öğretim yılı boyunca öğrendikleri kodlama bilgileriyle alakalı kahoot yarışmasına katıldılar. Türkiye ve Hırvatistan' dan öğrencilerin Google dökümanlar üzerinden birlikte hazırladıkları sorulardan oluşan kahoot yarışmamız proje öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katıldıkları çevrimiçi toplantıda uygulandı. Öğrencilerimizin öğrendikleri bilgileri eğlenerek tekrar ettikleri yarışmamız, önümüzdeki eTwinning projelerinde görüşmek dileklerimiz ile sonlandı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırklareli Pehlivanköy Atatürk Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)