Okulumuzun Yıl Sonu Mesajı

Sayın Velimiz, Sevgili Öğrencimiz,

Yoğun, yorucu, zorlu ama hepsinden de öteye verimli bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Ne mutlu ki bizlere EGAL ailesinin bir ferdiyiz ve ne mutlu ki bizlere önce sağlık ve sıhhat dolu sonra da birbirinden farklı alanlarda öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin elde ettiği hem ulusal düzeyde hem de uluslararası alanda birçok başarı ile 4 yıllık geçmişe sahip olmasına rağmen içindeki 40 yıllık tecrübe ile okulumuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, hem ilimizi hem de ülkemizi başarı ile temsil etti.

Kıymetli Velilerimiz,

Göz bebeğiniz olarak bizlere emanet ettiğiniz evlatlarımızı “ ilkesini, öncelikle sevgi ve saygı; sonra da disiplinli çalışmak” “ hedefini de karakterli, kaliteli, nitelikli iyi insan “ olarak belirlemiş EGAL Ailesi, önce Kartepe’de sonra Kocaeli’nde ve 4. yılın sonunda da uluslararası alandaki başarıları ile zirveye taşımaya başladı. Bizlere duyduğunuz öncelikle güven, sonra da saygı ve muhabbetinizle gücümüze güç kattığınız için teşekkür ederiz. Bizler de öncelikle mesleğimizi yapmanın huzuru ve mutluluğunu sonra da evlatlarımıza bir şeyler öğretmenin, öğrendiğini uygulamanın hazzını yaşayarak bir yılı daha geride bıraktık.

Dünyadaki ve ülkemizdeki son gelişmeleri her zaman yakından takip ettik. Başta eğitim öğretimde sonra da sosyal, siyasal, ekonomik ve kültürel hayatta ve özellikle de bilim dünyasındaki gelişmeleri öğrencilerimizle hep birlikte yaşadık ve yaşatmaya çalıştık. Onlara sadece Matematik, Edebiyat, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih derslerini değil; hayatı ve dünyayı öğretmeye çalıştık. Testlerin içinde boğulan değil; yeteneklerini keşfedebileceği, insani ilişkilerini ve iletişimini geliştirebileceği ortamları etkinliklerle, faaliyetlerle, proje ve uygulamalarla oluşturmaya çalıştık.

Saygıdeğer Velilerimiz,

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Kartepe Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)