Onaylanmış Yeni Etwinning Projemiz "Değerlerimiz Geleceğimiz" Başlıyor

Dereköy Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Zeynep ÖZER ve Gaziantep Nizip İstiklal Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Cemile KARAKÖSE kuruculuğunda hazırlanıp onaylanan "Değerlerimiz Geleceğimiz" eTwinning projemiz başlıyor.

Projeye dahil olan öğrencilerimize Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersimizin konu ve kazanımlarına uygun güzel ahlak ile alakalı her aya bir değer seçilmesi planlanıyor. Bu değerlerin arasında dürüst olmak, yardımsever olmak, saygılı olmak, çalışkan olmak, temiz olmak, sorumluluk sahibi olmak, nazik olmak, sabırlı olmak gibi temel değerler oturtulacak. Bunun yanında seçilen değer konusunda örnek alıncak bir kişi seçilecek. Değerlerin ve örnek kişilerin seçimi konusunda ortak ve demokratik kararla projenin netleşmesi planlanıyor. Örneğin, dürüst olmak konusunda Hz. Muhammed'i (s.a.v), adalet konusunda Hz. Ömer'i, çalışkan olmak konusunda Hz. Hatice'yi, nezaket konusunda Mevlana'yı...

Her ay seçilen değer ve örnek alabileceğimiz kişi hakkında, araştırmalar, bilgilendirmeler, etkinlikler yapılıp farklı şekillerde sergilenmesi planlanıyor.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)