Ordu / Akkuş Ömer Çam İlkokulu

Adres:Akpınar Belediyesi Merkez Mah. Akkuş/ORDU Web Sitesi:https://akkusomercam.meb.k12.tr Ordu Okulları, Ordu Akkuş Okulları, Ordu İlkokulları, Ordu Akkuş İlkokulları, İlkokul Haberleri, Ordu İlkokul Haberleri, Ordu Akkuş İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSürekli gelişim felsefemiz, hayatta başarılı olan öğrencilerimiz, nitelikli öğretmenlerimiz ve içimizdeki takım ruhu ile alanımızda en çok tercih edilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim kurumu olmak.
MisyonBölgemizde Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, bilgi çağı ve bilgi toplumunun gerekleri olan yenilikleri takip ederek gençlerimizi, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan bireyler olarak yetiştirilmesinde araç olan eğim ve öğretim sürecini düzenli, adil, kalıcı, gelişime açık bir biçimde uygulayarak, her yönden kurumun, etkinlik ve verimliliğinin en üst düzeye çıkartılmasını sağlamak.
AdresAkpınar Belediyesi Merkez Mah. Akkuş/ORDU
İnternet Sitesihttps://akkusomercam.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAkpınar beldesinin merkezinde yer almaktadır.
UlaşımOrdu-Akpınar :145km(2 Saat), Ünye-Akpınar :56km (1 saat 10 dakika), Akkuş-Akpınar:30km (1 Saat) mesafesindedir. haftada 6 gün sabah 07:00 de Ünye´ye gidiş ve saat 15:00 Ünyeden Akpınara dönüş arabalarımız vardır.
Merkezden UzaklıkOrdu-Akpınar :145km(2 Saat), Ünye-Akpınar :56km (1 saat 10 dakika), Akkuş-Akpınar:30km (1 Saat) mesafesindedir.
Öğretim Şeklinormal öğretim
Ders Saatleri08.40 - 14.35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı158
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://akkusomercam.meb.k12.tr/52/02/752852/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)