Ortaklar Fen Lisesi Öğrencileri İnsanlığa Can Verdi. . .

Kızılay Kulübümüzün öncülüğünde okulumuzdaki ilk kan bağışı etkinliğini gerçekleştirdik.

Okul bahçesinde yapılan "Kızılay´a Kan Verin İnsanlığa Can Verin" projesiyle öğretmenlerimiz ve 18 yaşını doldurmuş öğrencilerimiz kan verdiler. 40 ünite kan toplanan ve kök hücre bağışlanan bu etkinlikte, yine 18 yaşını doldurmuş öğrencilerimizle "En Anlamlı Doğum Günü"pastalarını kestik ve ilk kan bağışlarını hep beraber kutladık.

Ortaklar Fen Lisesi ailesi adına okulumuza kadar gelip etkinliğimizi gerçekleştirmemizi sağlayan Kızılay ekibine, Kızılay Kulübü öğretmenlerimize, okul idaremize, kampanyada destek veren öğretmenlerimize, kan bağışı yapan öğrencilerimize Kızılay yeleği giyerek bilgilendirme yapan 9-10-11. sınıf öğrencilerimize, kan bağışı yapan 18 yaşındaki öğrencilerimize ve 18 yaşını doldurmadığı için kan bağışı yapamayan ama arkadaşlarının bu güzel gününü paylaşan son sınıf öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz, evlatlarımız, bu anlamlı projeyle bizleri her zamanki gibi bir kaz daha gururlandırdınız...

Verilen her kanın bir can kurtarmak olabileceğini ve kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu sayfamızı takip eden herkese hatırlatıyor, sizleri de Kızılay´a kan bağışlamaya davet ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Germencik Ortaklar Fen Lisesi

Kaynak:https://ofl.meb.k12.tr/icerikler/ortaklar-fen-lisesi-ogrencileri-insanliga-can-verdi_5185538.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)