Ortaokullar Arası Bilgi Yarışmasında İl Finalindeyiz

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışmasında ilçemizi temsil eden 100.Yıl Ortaokulu il yarı finalinde grubunda birinci olarak finale kalmıştır.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışmasında ilçemizi temsil eden okulumuz il yarı finalinde grubunda birinci olarak finale kaldı.

İlkadım İlçesi Samsun Olgunlaşma Enstitüsü Müdürlüğü Konferans Salonunda 12 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 14.00’de yapılan Ortaokullararası Bilgi Yarışması yarı finallerinde okulumuz

Ladik

Canik

Bafra

Çarşamba

İlkadım

olmak üzere beş ilçenin yer aldığı 4.Grupta yarıştı.

7.Sınıf öğrencimiz Emine Billur ÇAVUŞ’un yedek, 8.Sınıf öğrencilerimiz Yaren ŞENER, Sinem ARDANUÇ ve Muhammet Emin KAYGUSUZ’dan oluşan 100.Yıl Ortaokulu 120 puanla grupta birinci oldu. Çarşamba 110 puan, Canik ve İlkadım 100 puan, Bafra 90 puanla yarışmayı tamamladı. İl yarı finalinde aldıkları başarılı sonuçtan dolayı öğrencilerimizi, öğretmen ve velilerimizi kutluyoruz.

 

Yarı Final grubunda birinci olarak 309 ortaokulun bulunduğu ilimizde son dörde kalarak bizleri onurlandıran ve finalde Terme, Vezirköprü ve Atakum ile yarışacak öğrencilerimize başarılar diliyoruz. 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Ladik 100. Yıl Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)