Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Osman Kürşad ÇANGIR'ın yönetimiyle ilçemiz ortaokulları arası Futbol Turnuvası başladı.

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Osman Kürşad ÇANGIR'ın derslerinde uygulamış olduğu Spor Eğitim Modeli'nin Futbol sezonu ilçemiz ortaokulları arasında gerçekleşen Futbol Turnuvasıyla meyvelerini topluyor.

Okulumuz bahçesinde bulunan sahada gerçekleştirilen maçlarda her sınıftan kız ve erkek öğrencilerden oluşan takımlar hafta başında oluşturuldu. Spor Eğitim Modeli Futbol sezonu boyunca antrenör, hakem, basın görevlisi gibi çeşitli görevlerde yer alan öğrencilerimiz turnuva maçları boyunca öğrendiklerini uygulama fırsatı buldu. 

1-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvanın maç fikstürü belli oldu ve açılış maçı 1 Haziran 2022 Çarşamba günü 6. ders saatinde gerçekleştirildi. Maçlar boyunca öğrencilerimiz futbol oynamanın yanı sıra antrenörlük becerileri ile takımlarını yönlendirecek. Ayrıca maçların hakemliğini ve turnuva boyunca basın görevlisi olacaklar.

"Maç biter;dostluk baki kalır."

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Kütahya Dumlupınar Başkomutan Mustafa Kemal Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)