Özel Eğitim Öğrencileri Sanata İmza Atıyorlar

     Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce özel eğitim öğrencilerine açılan kurslarda öğrenciler birbirinden güzel ürünler ortaya çıkarıyor. Bu güzel ürünlerin satışından elde edilen gelirler yine özel eğitm öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermek için kullanılıyor.

     Demirci Eğitimi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce kurum içinde engelli vatandaş ve çocuklara yönelik kurslar verilirken, ilçe merkezindeki okullarda da kurslar açılıyor.

     Açılan kurslarda öğrenciler geleneksel el sanatlarını öğrenirlerken, çalışmalar kişisel gelişimlerine de büyük katkı sağlıyor.

     Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü öğretmenleri ve usta öğreticileri tarafından İbrahim Ethem Akıncı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde haftada 3 gün özel eğitim sınıfındaki öğrencilere ahşap boyama, ebru, resim Saksı yapımı ve Terrarium yapımı gibi el sanatları öğretiliyor.

     Özel eğitim öğrencilerinin gelişimlerine katkı sunmak için çeşitli yüzme, masa tenisi gibi spor aktivitelerine katılmaları yönünde çalışmalar da yapılmaktadır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Demirci Demirci Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://demircihem.meb.k12.tr/icerikler/ozel-egitim-ogrencileri-sanata-imza-atiyorlar_13085620.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)