Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili, Tokat´ta Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri İl Değerlendirme Toplantısına Katıldı.

Genel Müdürümüz Ahmet Emre Bilgili ile İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanımız Ramazan Barın, 23 Kasım 2018 Cuma günü ilimizde çeşitli etkinliklere katıldılar.

Tokat Valiliği ve Tokat İl Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Genel Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumları ziyaret ettiler. Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlayıp kendileriyle sohbet eden Genel Müdürümüz, Mehmet Akif Ersoy Görme Engelliler Ortaokulunda görme engelli öğrencilerin "Kitap Okuma Etkinliği"ne katıldılar. Ardından, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri İl Değerlendirme Toplantısı'na katılan Genel Müdürümüz, buradaki toplantıda "2023 Eğitim Vizyonu"ndaki özel eğitim ve rehberlik faaliyetleriyle ilgili bilgiler vererek Genel Müdürlüğümüzün hedefleri noktasında öğrencilerimiz için hep birlikte gayret gösterilmesini, yapılacak planlamaların '2023 Eğitim Vizyonu'' doğrultusunda gerçekleştirilmesi gerektiğini belirttiler. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tokat Erbaa Erbaa Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)