Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Nezir Gül ve Daire Başkanlarından Oluşan Heyet Kurumumuzu Ziyaret Ettiler.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Nezir GÜL ve Daire Başkanlarından oluşan Heyet ilimiz genelinde Genel Müdürlüğümüze bağlı Kurumları ziyaret ettiler.

                24 Aralık 2021 Cuma günü Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın Cemal ÖZDEMİR ve Şube Müdürü Sayın Kenan UÇMA, kurumumuzu ve Niksar Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Rehberlik Araştırma Merkezini ziyaret etiler. Yapılan çalışmalar ve okullarımızın ihtiyaçları hakkında incelemelerde bulundular. Tokat İl Merkezinde yapılan toplantının ardından Özel Yeteneklilerin Geliştirilmesi Daire Başkanımız M. Ramazan BARIN ile Kurumumuz Eğitim Öğretim faaliyetleri hakkında istişarede bulunduk. 

                 25 Aralık Cumartesi günü ise Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Nezir GÜL, Daire Başkanı Sayın Kürşat DULKADİR ve Şube Müdürü Sayın Kenan UÇMA ve Milli Eğitim Müdürümüz Hasan ŞERİFLER Niksar Bilim ve Sanat Merkezimizi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında incelemelerde bulundular. Bu nazik ziyaretlerinden ve bizlere vermiş oldukları destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. 

                 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tokat Niksar Niksar Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)