Özel Öğrencilerimizin Karne Heyecanı

2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Özel öğrencilerimiz yaz tatilini yapmak üzere karnelerini aldılar. 

Okul Müdürü  Atakan YILMAZ’ın velilerimize kısa bir konuşma
yapmasıyla başlayan program yine müdürümüzün öğrencileri temsilen bir öğrenciye karnesini vermesiyle devam etti

  Öğrencilerimizin heyecanını paylaşan ailelerimiz bu özel günlerinde çocuklarını yalnız bırakmadı. Karne günü töreninde öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi. Karnelerini alan öğrenciler büyük sevinç yaşarken sevinçlerini öğretmenleriyle paylaştılar.

 Özel Eğitim sınıfı Öğretmeni Gülay ASAL; ailelere yaz tatilinde yapılması gerekenleri anlattı. Çocukların yaz tatilinde sosyalleşmeleri gerektiğini ifade eden ASAL “Velilere, bizim tavsiyemiz çocuğun sosyalleştirilmesidir. Çocuk sosyal olduğunda karşıdaki insanı rol model alıyor. En büyük eğitim de budur. En büyük eğitim de sosyal hayatta oluyor. Çocuğun en büyük ihtiyacı kendi yaşam hayatını bağımsız bir şekilde idare etmesidir. Bizim amacımız da özel gereksinimli bireyin kendi başına idame ettirmesidir.” dedi.

 

Saygıdeğer ve Fedakâr Öğretmenlerimiz, Gülay ASAL ve Nilüfer KORKMAZ;  Sizler bu sürecin temel taşlarısınız. Öğrencilerimizi kendi evlatlarınızdan asla ayırmadan aynı duygusallıkla üzerlerine titrediniz. Eğitim öğretim süresi boyunca özverili çalışmalarınız sayesinde verimli bir yıl geçirdik. Öğretmenliğin bir meslekten çok daha fazlası olduğunu bir kere daha bizlere gösterdiniz, hepinize tek tek teşekkür ediyoruz.

Bütün öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize iyi bir tatil geçirmelerini dileriz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Çınarcık Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)